maandag, september 18, 2006

Florence


Maandag 18 september

Het was maar 60 kilometer naar Florence, een eitje dus.. ja, ja! In principe wel, maar juist daarom wellicht even niet goed opgelet en we reden fout. In plaatse van op de zuidelijke rondweg zaten opeens midden in het razend drukke centrum in het noorden van de stad. Vijfbaans wegen, met zeven rijen auto?s vol Italianen die per definitie vinden dat zij voorrang hebben en nog honderden scooters die met doodsverachting overal doorheen scheuren. In eerste instantie hadden we niet eens door aan de verkeerde kant van de oever te zitten. Nu, dan wordt het puzzelen! Heel veel zweetdruppels later vonden we toch de zo mooi gelegen camping, vrijwel midden in de stad. En zowaar, er was nog plaats. De rest van de dag stond in het teken van wassen en schoonmaken, niet in de laatste plaats omdat het vandaag de hele dag droog was. ?s Avonds heerlijk gegeten in een nabij gelegen restaurantje op het Piazzale Michelangelo (foto). Morgen naar de stad. Posted by Picasa

1 Comments:

Blogger Cobi en Jan Kerkhof said...

Wij hebben denk ik ook op de camping gestaan die jullie omschrijven. Een internationaal georienteerde camping herinneren we ons. Wij kwamen hier terecht omdat nabij een camping net buiten Florence een bosbrand was uitgebroken.
Prachtige stad dat Florence. En dan te bedenken dat er nog een hele stad onder zit. Daar hebben ze gewoon overheen gebouwd.

Hartelijke groet

Jan en Cobi

7:46 p.m., september 20, 2006  

Een reactie posten

<< Home